Browse By

Rok za prijavu za BlogOpen Jesen 2008

Prijavljivanje za BlogOpen Jesen 2008 se završava zaključno sa 2.10.2008.

Poslednji dan za uplatu kotizacije preko računa je 28. septembar. Za vidljivost uplate na našem računu potrebno je da prodje 48 sati od trenutka uplate. 30. septembra pristupa se izradi akreditacija.

Iz tog razloga, ako neko uplati kotizaciju kasnije, mora da ponese potvrdu o uplati kako bi mu na licu mesta bila urađena akreditacija. Oni koji ne uplate kotizaciju preko računa moći će to da urade na licu mesta, ali će sami organizovati put i smeštaj.

Bez akreditacije se mogu pratiti predavanja, paneli i radionice u Domu Kulture, ali bez propratnog materjala, Blogopedije i prava prisustva večeri.

Oni koji su se već prijavili, a potvrdu o prijavi nisu dobili, neka pošalju skeniranu uplatnicu na naš mail (blogopen[at]bitno.org.yu).

Smeštaj preko nas možete rezervisati zaključno sa 28.09.2008. Nakon toga, imena svih onih koji su smeštaj rezervisali biće dostavljena u rezervisane objekte.
Rezervisanom smeštaju se pristupa sa akreditacijom.

29. septembra ćemo ovde postaviti brojeve telefona Hotela i Odmarališta i rezervacija se može obaviti direktno, bez naše garancije.

Poslednji dan za rezervaciju mesta u BITNO-BUS-u je 28.9.2008. U zavisnosti od broja prijavljenih, sklapamo ugovor sa prevoznikom i nećemo biti sigurni da li će biti mesta za naknadno prijavljene. Detaljne informacije o BITNO-BUS-u, biće objavljene 29.09.2008.

Nakon ovih rokova, svako ko želi da dođe u Bor na BlogOpen Jesen 2008, mora sam da isplanira svoj dolazak.

Prijavu možete popuniti OVDE.

Dobro nam došli!

0 thoughts on “Rok za prijavu za BlogOpen Jesen 2008”

  1. Pingback: Rok za prijavu za BlogOpen 2008 | Sasvim obična priča
  2. Trackback: Rok za prijavu za BlogOpen 2008 | Sasvim obična priča

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *