Browse By

Počeo dan C

Dok ovo pišem, polako se spremam na odlazak na “tajnu lokaciju” na kojoj bi trebalo da BlogOpen bude održan. Odlazim naoružan pitanjima, a pošto će mi se u postavljanju istih pridružiti i Tanja, očekujem da ćemo već krajem dana imati odgovor koji svi očekujemo.

Ako želite da se upustite u nagađanje o poziciji “tajne lokacije”, mogu vam reći da do tamo treba otprilike sat vremena vožnje od centra Beograda, s tim da ja vozim sporo ko neka baba 😉 Ne znam nadmorsku visinu tog mesta, ali znam da je okruženo zelenilom…

Kad se vratim sa odgovorima i večeras se čujem sa Peđom, slede finalne odluke o tome kako će BlogOpen izgledati i koliko ljudi će mu prisustvovati. Napraviću i više slika, tako da će se i one uskoro pojaviti u javnosti… čisto da znate na šta da se spremite. Na kraju, ako ovo čitate pre 12h – whish us luck da uslovi korišćenja tog mesta nisu nerealni; ako čitate posle 12h – budite nestrpljivi jer se konačne informacije polako krčkaju.

0 thoughts on “Počeo dan C”

 1. Blogowski says:

  09.33h ja sam već nestrpljiv, mogao bi da požuriš :))

 2. Mooshema says:

  E, a ja sam već stigla kući, ali smo se Marko i ja dogovorili da će on da pušta sve informacije.

  A ja znam sve, samo neću da vam kažem, raspričaćete, znam ja vas.

  E, a kako da smo se Marko i ja danas uopšte našli, u trenutku kada je skoro četiri sata trajao pad sistema mobilne telefonije, to samo nebo zna.

  A pošto smo se bezbolno našli i bez telefona, onda to znači da sve ostalo treba da ide glatko.

 3. Ivana says:

  Ja sam već jako nestrpljiva…

 4. tamburix says:

  Ponedeljak 16.i nista od informacija… ja vise nisam nestrpljiv nego zabrinut.

  Marko jel si ziv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *