Browse By

Mi organizujemo BlogOpen. Dolazite?

Sr?an Radi? i Milorad To�i?Ostalo je još 8 dana do početka BlogOpena!

Ovom prilikom želimo da, još jednom, ukažemo na najbitnije informacije koje su trenutno dostupne.

Pre svega tu je registracija za posetioce BlogOpena koja je obavezna. Registracija je potrebna radi izrade akreditacija pa je zbog iste ROK ZA REGISTRACIJU 31.08.2009. Što znači da je za to ostalo nešto više od 4 dana.

Akreditacije su istovremeno i ulaznica za predavanja i celokupni program u okviru BlogOpena , E-Tvrđave kao i dešavanja Nisomnia i “Čupa memorijal”.

Ukoliko ste se već registrovali, možete pogledati informacije o smeštaju. Preporučeni hoteli/hosteli/konaci su pristali da uz akreditaciju BlogOpena daju popust (u navedene cene je popust uračunat). Proširenu listu možete naći na stranicama Turističke organizacije Niša.

E-Tvr?ava i BlogOpen timoviU toku je i konkurs za ovogodišnju Blogopediju pa vas pozivamo da prijavite svoje najbolje radove. Rok za prijavu radova je 30.08.2009.

Narednih dana biće postavljene informacije o rasporedu predavanja kao i detaljne smernice o tome kako doći do niške tvrđave i njenih rovova. Pored toga, nastavljamo i serijal o ovogodišnjim predavanjima.

Preporuke koje i dalje stoje: pratite sajt kako bi imali uvid u nove informacije, pratite nas na twitteru preko usernamea @BlogOpen ili hash taga #BlogOpen09

Ukoliko imate nekih pitanja ili dilema, ne oklevajte da se obratite i na e-mail adresu: slavko.ilic@e-tvrdjava.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *