Browse By

Družimo se i kad nismo na mreži

milos1Verujemo da je svima poznat kao srpski Joomla! guru. Na zajedničkom nastupu sa Milojem Sekulićem, Miloš će nam govoriti o odnosu blogera i PR agencija. Završio je FON, i već dve godine uspešno bloguje. Njegova poruka je da je BlogOpen sjajno mesto, gde se može videti druženje blogera i van mreže.

1. Kako bi ukratko najavio svoje predavanje na BlogOpenu?

Za svoje predavanje na BlogOpenu moram da se zahvalim Miloju Sekuliću koji me je pozvao da zajedno govorimo o odnosu blogera i PR agencija. Moja priča je iz blogerskog ugla. Potrudiću se da objasnim koliko jednom blogeru znači interesovanje od strane PR agencija i gde bloger pronalazi inspiraciju za testiranje i pisanje o određenim proizvodima.

2. Kakvi su bili tvoji blogging počeci?

Moj prvi blog je bio otvoren u okviru Bor030 blog zajednice. Ubrzo nakon toga rešavam da otvorim blog na svojoj adresi milosblog.com, tako da aktivno blogujem već 2 godine. Primarno sam želeo da putem svog bloga publikujem stručne teme koje su bile potrebne studentima kojima sam držao predavanja na Fakultetu organizacionih nauka. Dalje nastavljam da pišem o svemu što me u datom momentu inspiriše a vezano je za internet tehnologije i online komunikacije.

3. Tvoja poruka blogerima i ostalim (potencijalnim) posetiocima BlogOpena?

Potrudite se da vam blog i pisanje uvek predstavljaju zadovoljstvo, a BlogOpen je dokaz da svi umemo lepo da se družimo i kad nismo na mreži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *