Browse By

BlogOpen akcija i – reakcija

Pismo je naslovljeno na mene, ali je očigledno upućeno svima koji su učestvovali na ovogodišnjem BlogOpenu:

Postovani Zorane,

Zelim da Vam se zahvalim u ime Registra davalaca kostne srzi Srbije i svoje licno ime na pozivu i gostoprimstvu na ovogodisnjem Blogopenu u Boru. Bila mi je cast i zadovoljstvo da Vas i ostale ljude iz Borske internet organizacije upoznam i podrzim Vasu ovogodisnju blogopen akciju upisa u Registar davalaca kostne srzi Srbije.
Organizacija citavog radno-prijateljskog sastanka u Boru i Brestovackoj banji je bila sjajna, ljudi prijatni, srdacni, iskreni. Dom kulture Bor i nekoliko kafana u gradu i Brestovackoj banji ove godine okupili su i ugostili u dobrom raspolozenju ljude iz bivse Jugoslavije , Nemacke i drugih evropskih zemalja i omogucili im da saznaju sve sto ih je interesovalo o blogu kroz interaktivna predavanja i licne kontakte sa najznacajnijim blogerima danasnjice. Ucesce Registra davalaca kostne srzi Srbije veoma je znacajno za sirenje informacija o postojanju Registra u nasoj zemlji, o njegovom znacaju za lecenje teskih bolesti putem transplantacije kostne srzi i o jednostavnosti, bezbednosti i lakoci upisa u Registar. Tokom dva dana koliko je trajao Blogopen, 19 blogera i prijatelja bloga se upisalo u Registar, a neki su od ranije vec upisani u Registar. Tokom ove akcije pomogli su svi iz Bitno organizacije i kolege iz transfuzije Bor, Zavisa, Dule i Daca. Zelim da im se zahvalim i ovim putem.
Veoma smo zadovoljni odzivom blogera za upis u Registar i njihovim interesovanjem za sirenje informacija o Registru. Budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko Vam je potrebno nase strucno ucesce na slicnim skupovima, u raspravama ili odgovorima na neka pitanja u vezi Registra, upisa u Registar ili same procedure davanja kostne srzi. Ovim putem jos jednom pozdravljamo sve ucesnike Blogopena u Boru, a posebno sve iz BITNO.

Srdacan pozdrav,

Dr Aleksandra Ciric

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *