Browse By

BlogOpen Short

BOJAN Đorđević

Bojan Đorđević

Bojan je diplomirani ekonomista. Odlučio da kaže “Ne” tradicionalnoj karijeri i posvetio se online izdavaštvu. Vlasnik je nekolicine web lokacija, a najviše vremena provodi u pisanju za alphaefficiency.com, gde iskazuje svoju strast prema tehnologiji i načinima na koje ona pomaže efikasnosti.

Bojan će nam pričato o tome kako blogeri mogu povećati efikasnost upotrebom raznovrsnih gadžeta.

Prati Bojana

Blog

Sajt

@011bojan

BOJAN Šćepanović

Bojan Šćepanović

Ima 40 godina i otac je dva sjajna klinca. Završio je Ekonomski fakultet, Controlling akademiju, i ima sertifikat ovlašćenog računovođe. Osnovao je 2001. godine MCB-Menadžment Centar Beograd, vodeću kompaniju za profesionalnu obuku menadžera u Srbiji. Trener sa najvećim brojem (800+) održanih treninga za top menadžment u Srbiji.

Bojan će nam pričati o iskustvima s pokretanjem i vođenjem korporativnog bloga, iz ugla vlasnika kompanije.

Prati Bojana

Blog

Sajt

LinkedIn

Facebook

@MCB_Beograd

 

BORISLAVA Tomasović

Borislava Tomasović

Vedro biće, očarani roditelj, mačkoljubac. Zaista je zubarica – znači: doktor stomatologije. Ima razna (i vrlo raznorodna) zvanja i diplome, otprilike osam blogova, i jednu ordinaciju. Stručni saradnik na raznim virtuelnim i realnim mestima. Živi u dve države, radi tri posla.

Borislava će nam osvetliti temu primene standarda u izradi sajtova sa zdravstvenim informacijama.

Prati Borislavu

Blog

@zubarica

JASNA Kamatović

Jasna Kamatović

Poslednjih pet godina profesionalno se usavršavala u oblastima poslovne primene interneta, elektronskog poslovanja, trgovine i komunikacija. Autor i urednik sajta koji je 2009. godine ušao u Top 50 sajtova u Srbiji po časopisu PC Press u kategoriji Tehnologija. Takođe je idejni tvorac, urednik i jedan od autora kompanijskog bloga Pozitiva, kao i kreator i urednik web strana koje se bave specifičnim IT potrebama žena: Ženski IT kutak. Trenutno živi i radi u Novom Sadu.

Jasna će nam preneti iskustva vezana za najbolje prakse u vođenju ličnog i korporativnog bloga.

Prati Jasnu

Blog

LinkedIn

@JKamatovic

MILICA Delibašić

Milica Delibašić

Kreativni rukovodilac Green Designa, sajta čija je misija postavljanje internet portala u središte dešavanja iz oblasti savremenog dizajna. Privučena izazovima preduzetništva i idejama internet poslovanja, krajem 2009. godine donosi odluku da sa troje prijatelja pokuša da na regionalno tržište donese neke novine. Green Design je pokrenut u junu 2010. godine, a danas broji preko 2.500 registrovanih članova, preko 40 objavljenih konkursa i predstavlja pravu dizajnersku zajednicu.

Milica će predstaviti svoja iskustva u razvoju intenet biznisa kod nas, problemima sa kojima se ovaj Green Design tim sretao i idejama koje vode do uspeha.

Prati Milicu

Sajt

LinkedIn

MILOJE Sekulić

Miloje Sekulić

Internet i poslovni konsultant. Član Udruženja poslovnih konsultanata Srbije (UPKS), Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) i Društva Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ). Jedan od osnivača Srpske asocijacije menadžera (SAM). Osnivač Internet agencije.

Miloje će obrazložiti svoju tezu da veličina jeste bitna i objasniti čemu služe fanovi na Facebooku.

Prati Miloja

Blog

@milojesekulic

MITE Kuzevski

Mite Kuzevski

Napustio je novinarstvo da bi radio kao menadžer za komunikacije i PR koordinator više nevladinih organizacija. Trenutno je suvlasnik internet marketing agencije NewMediaMK, a piše na blogu komunikacii.net. Radio i kao konsultant za nove medije i strategiju nastupa na društvenim mrežama, drži obuku o digitalnu aktivizmu, uživa radeći kao frilens fotonovinar i voli salsu.

Mite će nam pričati o digitalnom aktivizmu i predstaviti kako su u Makedoniji protesti protiv policijske brutalnosti organizovani putem društvenih mreža.

Prati Mita

Blog

LinkedIn

@kuzevski

VUKAŠIN Stojkov

Vukašin Stojkov

Društveni preduzetnik iz Beograda koji je posvećen promociji startap kulture i izgradnji startap ekosistema u Srbiji i regionu. Na ovome radi sa ekipom SEE ICT sa kojom organizuje razne događaje u Beogradu vezane za preduzetništvo i mobilne tehnologije. Bloguje o startapima (sa naglaskom na region) na seehub.me.

Vukašin će nam predstaviti osnove pokretanja internet startapa.

Prati Vukašina

Sajt

@vukasin

 

NEDIM Šabić

Nedim Šabić

Nedim Šabić

Nedim Šabić je SEO expert iz Bosne i Hercegovine, koji radi SEO za velike njemačke firme. Trenutno je zaposlen kao SEO Senior Manager u Netshake GmbH, a nedavno je otvorio firmu u BiH. Pored specijalizacije u SEO polju, mnogo je radio Usability testova i usavršio se na tom polju. Vodi aktivan lični blog o raznim online temama. Prije samog odlaska na blogopen, startovao je prvi SEO projekat namjenjen domaćem tržištu za advokate. Surađuje sa nekoliko srpskih i hrvatskih firmi, među kojima se može izdvojiti uspješna saradnja sa Avalon web hosting.

Nedim Šabić je poznat po širokom sagledavanju stvari, a posebno tržišta. Jedan od rijetkih koji povezuje programere i dizajnere, te SEO sa SM. A Nedim će nam upravo govoriti o tome kako svoju SM strategiju uskladiti da bude i efkisna za SEO.

Prati Nedima

@neximuss
LinkedIn
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *