Browse By

Blogopedija, kako do svog primerka

Ostali smo dužni informaciju za sve one autore čiji su se radovi našli u izboru prve zbirke postova sa blogova iz regiona, Blogopoedije.

Autori koji nisu imali priliku da u Novom Sadu preuzmu vruću knjigu, tek izašlu iz štamparije 10. novembra, a nisu iz Novog Sada ili Beograda, neka se jave preko formulara za kontakt i dostave nam adresu na koju treba poslati knjigu ili nam pošalju svoj upit.

Novosadski autori mogu da preuzmu knjigu u prostorijama PUIKV, Bulevar Mihajla Pupina 11 (tel: 472 0 452), a Beograđani će moći da je preuzmu u nekoj od knjižara iz lanca Stubova kulture (javićemo naknadno od kada će biti u distribuciji). Međutim, Beograđani će morati da nam se jave opet preko formulara, da bismo olakšali posao distributeru.

Uživajte u čitanju iz fotelje. :-))

0 thoughts on “Blogopedija, kako do svog primerka”

 1. marica says:

  A koliko dugo ce te knjige tamo da nas cekaju? Ja sam u Beogradu i Novom Sadu (ne istovremeno, naravno ;)) od 23. decembra (valjda) i bilo bi mi mnogo komotnije da to pokupim u PUIKV-u ili Stubovima kulture nego da se smaramo sa postom.

 2. Mooshema says:

  Javi mi se kad dođeš, sačuvaću ti knjigu, naravno.

 3. Orpheus says:

  Ja se prijavih klikom na formular za kontakt.
  I sada čekam.
  :))))

 4. marica says:

  Super! Hvala 😀
  Javljam se cim stignem 😉

 5. Milica Stojković says:

  Interesuje me šta i ko ulazi u blogopediju.
  Kako se uspostavljaju kontakti sa piscima knjige i ocenjivačima blogopedije.
  Volela bih da mi odgovorite jer podatke imate.
  Moj blog je pisan sa izvesnim ambicijama, upotrebljeni su neki moji raniji napisi i muzičke kritike .Moj blog nosi naziv MUZIKA i naravno da u njemu ne razmršavam svetske probleme
  Sa poštovanjem Milica Stojković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *